Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer het onderwerp

Toegangsinstellingen

Instellingen van ESET NOD32 Antivirus vormen een cruciaal onderdeel van uw beveiligingsbeleid. Onbevoegde wijzigingen kunnen de stabiliteit en beveiliging van uw systeem in gevaar brengen. Onbevoegde wijzigingen kunnen worden verhinderd door de instellingsparameters van ESET NOD32 Antivirus te beveiligen met een wachtwoord. Toegangsinstellingen kunnen worden geconfigureerd via Geavanceerde instellingen > Gebruikersinterface > Toegangsinstellingen.

Klik op Instellen naast Wachtwoord instellen om een wachtwoord in te stellen om instellingsparameters te beveiligen en het verwijderen van ESET NOD32 Antivirus te beveiligen.


note

Wanneer u de beveiligde functie Geavanceerde instellingen wilt openen, wordt het venster voor het invoeren van het wachtwoord weergegeven. Als u uw wachtwoord bent vergeten of kwijt bent, klikt u hieronder op de optie Wachtwoord herstellen en voert u het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om uw licentie te registreren. ESET stuurt u dan een e-mail met de verificatiecode en instructies voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Geavanceerde instellingen ontgrendelen

Als u uw wachtwoord wilt wijzigen, klikt u op Wachtwoord wijzigen naast Instellingen met wachtwoord beveiligen.

Als u uw wachtwoord wilt verwijderen, klikt u op Verwijderen naast Instellingen met wachtwoord beveiligen.

CONFIG_PASSWORD