ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Kihagyott feladat

A program kihagyja a feladatot, ha a számítógép akkumulátorról működik vagy ki van kapcsolva. A beállítások egyikét választva adja meg, hogy a kihagyott feladatnak mikor kell futnia, majd kattintson a Tovább gombra:

A következő ütemezett időpontban – A feladat akkor fog futni, ha a számítógép be van kapcsolva a következő ütemezett időpontban.

Amint lehetséges – A feladat akkor fog futni, amikor a számítógép be van kapcsolva.

Azonnal, ha az utolsó ütemezett futtatás óta eltelt idő meghaladja az alábbi értéket (órában) – A feladat első kihagyott futtatása óta eltelt időt jelöli. Ha elmúlik ez az időtartam, a feladat azonnal elindul.


example

Azonnal, ha az utolsó ütemezett futtatás óta eltelt idő meghaladja az alábbi értéket (órában) – példák

Egy példafeladat úgy van beállítva, hogy óránként ismételten fusson. Az Azonnal, ha az utolsó ütemezett futtatás óta eltelt idő meghaladja az alábbi értéket (órában) beállítás ki van választva, és a túllépési idő két órára van állítva. A feladat 13:00 órakor fut, és amikor befejeződött, a számítógép alvó állapotba lép:

A számítógép 15:30 órakor felébred. A feladat első kihagyott futtatása 14:00 órakor volt. Csak 1,5 óra telt el 14:00 óra óta, így a feladat 16:00 órakor fog futni.

A számítógép 16:30 órakor felébred. A feladat első kihagyott futtatása 14:00 órakor volt. Két és fél óra telt el 14:00 óra óta, így a feladat azonnal elindul.