ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Integrációk

Az ESET NOD32 Antivirus és az e-mail-kliens integrálása növeli az e-mailekben található rosszindulatú kódok elleni aktív védelem szintjét. Ha a levelezőprogram támogatott, engedélyezheti az ESET NOD32 Antivirus szolgáltatásban való integrálását. Ha integrálva van a levelezőprogramba, az ESET NOD32 Antivirus eszköztára közvetlenül a levelezőprogramban jelenik meg, ezzel még hatékonyabb védelmet nyújt a levelezés során. Az integrációs beállítások szerkesztéséhez nyissa meg a További beállítások > Védelmek > E-mail-védelem > Postaládaszűrés > Integráció szakaszt.

Integrálás a Microsoft Outlook programmal – Jelenleg a Microsoft Outlook az egyetlen támogatott levelezőprogram. Az E-mail-védelem beépülő modulként működik. A beépülő modul legfőbb előnye az, hogy független a használt protokolltól. Amikor a levelezőprogram egy titkosított üzenetet fogad, a modul visszafejti és a víruskeresőhöz küldi azt. A támogatott Microsoft Outlook-verziók teljes listáját ebben az ESET-tudásbáziscikkben tekintheti meg.

Speciális levelezőprogram-feldolgozás – Az extra Outlook Messaging API (MAPI)-események feldolgozása: Módosított objektum (fnevObjectModified) és létrehozott objektum (fnevObjectCreated). Kapcsolja ki ezt a funkciót, ha a levelezőprogram használatakor a rendszer lassulását tapasztalja.