ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Csatlakoztathatóság

Bizonyos hálózatokon a kommunikációt egy proxyszerver tudja közvetíteni a számítógép és az internet között. Ha proxyszervert használ, a következő beállításokat kell megadnia. Ellenkező esetben az ESET NOD32 Antivirus és a moduljai nem tudnak majd automatikusan frissülni. Az ESET NOD32 Antivirus szolgáltatásban a proxyszerver beállítása a További beállítások két különböző szakaszában érhető el.

A globális proxyszerver beállításai a További beállítások > Csatlakoztathatóság > Proxyszerver szakaszban adhatók meg. A proxyszerver ezen a szinten való megadása az ESET NOD32 Antivirus összes globális proxyszerver-beállítását meghatározza. Az itt található paramétereket fogja használja az internetkapcsolatot igénylő összes modul.

A globális proxykiszolgáló beállításainak megadásához engedélyezze a Proxykiszolgáló használata funkciót, majd írja be a proxyszerver címét a proxyszerver portszámával együtt.

Ha a proxyszerver hitelesítést igényel, válassza A proxyszerver hitelesítést igényel opciót, és írjon be egy érvényes felhasználónév-jelszó párt a Felhasználónév és a Jelszó mezőbe. Kattintson a Proxyszerver felismerése gombra a proxyszerver beállításainak automatikus észleléséhez és kitöltéséhez. Az ESET NOD32 Antivirus átmásolja az Internet Explorer vagy a Google Chrome internetes beállításaiban megadott paramétereket.


note

Felhasználónevét és jelszavát manuálisan kell megadnia a Proxyszerver beállításai között.

Közvetlen kapcsolat használata, ha nem érhető el proxy – Ha az ESET NOD32 Antivirus proxy használatára van konfigurálva, és a proxy nem érhető el, az ESET NOD32 Antivirus kihagyja a proxyt, és közvetlenül az ESET-szerverekkel kommunikál.

A proxyszerver-beállítások a További beállítások > Frissítés > Profilok > Frissítések > Kapcsolódási beállítások lapon is konfigurálhatók úgy, hogy kiválasztja a Kapcsolódás proxyszerveren keresztül menüpontot a Proxy mód legördülő menüben. Ez a konfiguráció csak a frissítésekre vonatkozik, és olyan laptopokhoz ajánlott, amelyek távoli helyekről kapnak modulfrissítéseket. További információért lásd a További frissítési beállítások című részt.

CONFIG_PROXY_SERVER