ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

A jelszóval védett További beállítások feloldása

Amikor használni szeretné a védett További beállítások funkciót, megjelenik a jelszó beírására szolgáló ablak. Ha elfelejti vagy elveszíti a jelszót, kattintson a Jelszó visszaállítása elemre, majd adja meg a licenc regisztrálásához használt e-mail-címet. Az ESET ekkor küld Önnek e-mailben egy ellenőrző kódot. Adja meg az ellenőrző kódot, majd írja be és erősítse meg a jelszót. Az ellenőrző kód hét napig érvényes.

Jelszó visszaállítása ESET HOME-fiókján keresztül – Akkor használja ezt a lehetőséget, ha az aktiváláshoz használt licenc a ESET HOME-fiókjához van társítva. Írja be a ESET HOME-fiókjába való bejelentkezéshez használt e-mail-címet.

Ha nem emlékszik az e-mail-címre, vagy nem tudja visszaállítani a jelszót, kattintson a Kapcsolatfelvétel a műszaki terméktámogatással szövegre. Ekkor a rendszer átirányítja az ESET webhelyére, ahol kapcsolatba léphet Műszaki terméktámogatási szolgálatunkkal.

Kód generálása a Műszaki támogatási szolgálat számára – Itt generálhat egy kódot a Műszaki támogatási szolgálat számára. Másolja be a Műszaki támogatási szolgálat által biztosított kódot, majd kattintson a Rendelkezem ellenőrző kóddal elemre. Adja meg az ellenőrző kódot, majd írja be és erősítse meg a jelszót. Az ellenőrző kód hét napig érvényes.

További információkért tekintse meg a következőt: A beállítási jelszó feloldása az ESET Windows otthoni termékekben.