Uudet ominaisuudet

Tuotteen ESET NOD32 Antivirus 16.2 uudet ominaisuudet

Intel® Threat Detection Technology

Laitteistopohjainen tekniikka, joka paljastaa kiristysohjelman yrittäessään välttää havaitsemista muistissa. Sen integrointi parantaa kiristysohjelmien vastaista suojausta ja pitää järjestelmän yleisen suorituskyvyn korkealla tasolla. Katso tuetut suorittimet.

Tumma tila

Tämän ominaisuuden avulla voit valita vaalean tai tumman värimaailman ESET NOD32 Antivirus -ohjelman graafiselle käyttöliittymälle. Voit nyt vaihtaa värimaailman ohjelman pääikkunan oikeassa yläkulmassa.

Poistettu Windows 7:n, 8:n ja 8.1:n tuki.

ESET NOD32 Antivirus:n versiota 16.2 tuetaan vain seuraavissa käyttöjärjestelmissä: Windows 10 ja 11. Lisätietoja on vanhentuneita Microsoft Windows -versioita käsittelevässä artikkelissa.

Uudistetut lisäasetukset

Lisäasetuksia on kehitetty ja asetukset on nyt ryhmitelty paremman käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

note

Jos haluat poistaa Uudet ominaisuudet -ilmoitukset käytöstä, siirry kohtaan Lisäasetukset > Ilmoitukset > Työpöytäilmoitukset. Valitse Muokkaa-vaihtoehto Työpöytäilmoitukset-kohdan vierestä, poista Näytä uudet ilmoitukset -valintaruudun valinta ja valitse OK. Lisätietoja ilmoituksista on Ilmoitukset-osiossa.

note

Lisätietoja tuotteen ESET NOD32 Antivirus muutoksista on kohdassa ESET NOD32 Antivirus:n muutoslokit.