Sähköpostilaatikon suojaus

ESET NOD32 Antivirus:n integrointi postilaatikkosi kanssa lisää aktiivisen suojauksen tasoa sähköpostiviestien haitallista koodia vastaan.

Voit määrittää postilaatikon suojauksen kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Sähköpostisovelluksen suojaus > Sähköpostilaatikon suojaus.

Ota käyttöön sähköpostisuojaus sovelluksen lisäosilla – Kun tämä asetus on poistettu käytöstä, sähköpostisovelluksen lisäosien suojaus ei ole käytössä.

Valitse tarkistettavat sähköpostit:

Vastaanotettu sähköposti

Lähetetty sähköposti

Luettu sähköposti

Muokattu sähköposti

note

Ota käyttöön sähköpostisuojaus sovelluksen lisäosilla -asetus kannattaa pitää käytössä. Vaikka integrointi ei ole käytössä tai vaikka se ei toimisi, postiliikennesuojaus (IMAP/IMAPS ja POP3/POP3S) suojaa sähköpostiliikennettä edelleen.

Liitteiden käsittelyn optimointi – Jos optimointi on poistettu käytöstä, kaikki liitteet tarkistetaan heti. Sähköpostisovelluksen suorituskyky voi heikentyä.

Integraatiot – Mahdollistaa sähköpostilaatikon suojauksen integroinnin sähköpostisovelluksen kanssa. Katso lisätietoja kohdasta Integraatiot.

Vastaus – Mahdollistaa roskapostiviestien käsittelyn mukauttamisen. Katso lisätietoja kohdasta Vastaus.