Nyheder

Nyheder i ESET NOD32 Antivirus 15

ESET HOME (tidligere myESET)

Giver øget synlighed og kontrol over din sikkerhed. Installer beskyttelse på nye enheder, tilføj og del licenser, og få vigtige meddelelser via mobilappen og webportalen. Du kan finde flere oplysninger i ESET HOME-vejledningen med onlinehjælp.

Forbedret HIPS (Host-based Intrusion Prevention System)

Scanner hukommelsesområder, som avancerede teknikker til injektion af malware kan ændre. Forbedringer udvider den teknologiske evne til at opdage de mest avancerede indtrængninger af malware.

Du kan finde billeder og yderligere oplysninger om de nye funktioner i ESET NOD32 Antivirus ved at gå til Nyheder i den seneste version af ESET-produkter til hjemmet.

note

Hvis du vil deaktivere meddelelser om nyheder, skal du klikke på Avanceret opsætning > Meddelelser > Skrivebordsmeddelelser. Klik på Rediger ud for Skrivebordsmeddelelser, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Vis meddelelser om nyheder. Du kan finde flere oplysninger om meddelelser i afsnittet Meddelelser.