Šta je novo u ovoj verziji?

Šta je novo u verziji 14.1, 14.2 programa ESET NOD32 Antivirus

myESET

Objavljena je nova verzija myESET portala za upravljanje. Usluga myESET vam omogućava da pregledate i upravljate svim ESET licencama i uređajima pomoću aktiviranih ESET proizvoda. Nova usluga myESET dostupna je i kao mobilna aplikacija. Za više informacija posetite myESET stranice pomoći na mreži.

Poboljšana Ransomware Shield zaštita

Ransomware Shield zaštita sada koristi napredne tehnike otkrivanja zasnovane na ponašanju kako bi vas zaštitila od rensomvera.

Poboljšana zaštita od zloupotrebe

Zaštita od zloupotrebe opremljena je dodatnim načinom otkrivanja koji se fokusira na krađu sistemskih tokena, dok su trenutni poboljšani kako bi pokrili više zlonamernih napada. Tako se štite često korišćeni tipovi aplikacija, poput veb pregledača, PDF čitača, klijenata e-pošte i MS Office komponenti.

Šta je novo u verziji 14.0 programa ESET NOD32 Antivirus

Poboljšano otkrivanje malvera pomoću WMI skenera i skenera registra sistema

WMI skener i skener registra sistema otkrivaju skrivene i stalne pretnje. Oni traže i reference na zaražene datoteke ili malver ugnežđen kao podaci u Windows Management Instrumentation i Windows registru sistema.

Bolji učinak i manje opterećenje sistema

ESET NOD32 Antivirus je osmišljen za efikasno korišćenje sistemskih resursa koje omogućava da uživate u performansama sistema dok vas istovremeno štiti od novih tipova pretnji.


Dodatne informacije i snimke ekrana u vezi sa novim funkcijama koje ESET NOD32 Antivirus sadrži potražite u sledećem članku ESET baze znanja:

Šta je novo u ovoj verziji ESET proizvoda za kućnu upotrebu

note

Napomena

Da biste deaktivirali Obaveštenja o tome šta je novo, idite na Napredno podešavanje > Alatke > Obaveštenja > Osnovno. Kliknite na Uredi pored opcije Obaveštenja aplikacije i opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži obaveštenja o tome šta je novo. Da biste saznali više o obaveštenjima, kliknite ovde.