Instalacija van mreže

Preuzmite i instalirajte ESET Windows proizvode za kućnu upotrebu pomoću programa za instaliranje van mreže (.exe) u nastavku.

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

Preuzmi 64-bitnu verziju

Preuzmi 32-bitnu verziju

Preuzmi 64-bitnu verziju

Preuzmi 32-bitnu verziju

Preuzmi 64-bitnu verziju

Preuzmi 32-bitnu verziju

 

important

Važno

Ako imate aktivnu internet vezu, instalirajte ESET proizvod pomoću aktivnog instalatora.

Kada pokrenete instalaciju van mreže (.exe), čarobnjak za instaliranje vas vodi kroz proces podešavanja.

INSTALLATION_WELCOME

1.U padajućem meniju izaberite odgovarajući jezik i kliknite na opciju Nastavi.

2.Pročitajte ugovor o licenciranju sa krajnjim korisnikom i kliknite na Prihvatam da biste nastavili.

3.Kliknite na opciju Preskoči prijavljivanje. Kada imate internet vezu, možete da povežete svoj uređaj sa myESET nalogom.

4.Kliknite na opciju Preskoči aktivaciju. Proizvod ESET NOD32 Antivirus mora da bude aktiviran nakon instalacije kako bi potpuno funkcionisao. Aktivacija proizvoda zahteva aktivnu internet vezu.

5.Čarobnjak za instaliranje prikazuje koji će ESET proizvod instalirati na osnovu preuzetog programa za instaliranje van mreže. Kliknite na opciju Nastavi.

6.Izaberite željene opcije za ESET LiveGrid® sistem za povratne informacije i otkrivanje potencijalno neželjenih aplikacija. Grejver ili potencijalno neželjena aplikacija (PUA – eng. „Potentially Unwanted Application“) je široka kategorija softvera čija namena nije direktno zlonamerna, kao što je slučaj sa drugim tipovima malvera, kao što su virusi ili trojanci. Pogledajte poglavlje Potencijalno neželjene aplikacije da biste saznali više.

7.Izaberite da li želite da učestvujete u programu za poboljšavanje korisničkog iskustva. Kada se pridružite programu za poboljšavanje korisničkog iskustva, preduzeću ESET pružate anonimne informacije koje se odnose na korišćenje naših proizvoda. Prikupljeni podaci nam omogućavaju da poboljšamo doživljaj za vas i nikada ih nećemo deliti sa trećim stranama. Koje informacije prikupljamo? Kliknite na opciju Nastavi da biste pokrenuli proces instalacije. Možda ćete morati malo da sačekate.

8.Kliknite na dugme Završi da biste napustili čarobnjak za instaliranje.