Aktivni instalator

Kada preuzmete Instalacioni paket za Aktivni instalatorkliknite dva puta na instalacionu datoteku i pratite detaljna uputstva u čarobnjaku instalatora.

important

Važno

Za ovaj tip instalacije je neophodna veza sa Internetom.

INSTALLATION_LIVE

1.U padajućem meniju izaberite važeći jezik i kliknite na opciju Nastavi. Sačekajte malo da počne preuzimanje datoteka za instalaciju.

2.Pročitajte ugovor o licenciranju sa krajnjim korisnikom i kliknite na Prihvatam da biste nastavili.

3.Da biste aktivirali, upravljali i pregledali bezbednost uređaja pomoću portala za upravljanje uslugom myESET, povežite uređaj sa myESET nalogom. Kliknite na opciju Preskoči prijavljivanje da biste nastavili bez povezivanja sa uslugom myESET.

4.Izaberite opciju za aktivaciju. Ako instalirate noviju verziju preko prethodne, licencni ključ se unosi automatski.

5.Čarobnjak za instaliranje određuje koji ESET proizvod je instaliran na osnovu vaše licence. Verzija sa najviše bezbednosnih funkcija je uvek unapred izabrana. Kliknite na opciju Promeni proizvod ako želite da instalirate drugu verziju ESET proizvoda.

6.Izaberite željene opcije za ESET LiveGrid® sistem za povratne informacije i otkrivanje potencijalno neželjenih aplikacija. Grejver ili potencijalno neželjena aplikacija (PUA – eng. „Potentially Unwanted Application“) je široka kategorija softvera čija namena nije direktno zlonamerna, kao što je slučaj sa drugim tipovima malvera, kao što su virusi ili trojanci. Pogledajte poglavlje Potencijalno neželjene aplikacije da biste saznali više.

7.Izaberite da li želite da učestvujete u programu za poboljšavanje korisničkog iskustva. Kada se pridružite programu za poboljšavanje korisničkog iskustva, preduzeću ESET pružate anonimne informacije koje se odnose na korišćenje naših proizvoda. Prikupljeni podaci nam omogućavaju da poboljšamo doživljaj za vas i nikada ih nećemo deliti sa trećim stranama. Koje informacije prikupljamo? Kliknite na opciju Nastavi da biste pokrenuli proces instalacije. Možda ćete morati malo da sačekate.

8.Kliknite na dugme Završi da biste napustili čarobnjak za instaliranje.

note

Napomena

Nakon što se proizvod instalira i aktivira, pokreće se preuzimanje modula. Zaštita se pokreće i neke funkcije možda nisu u potpunosti funkcionalne dok se preuzimanje ne završi.