Besplatni ESET licencni ključ

Puna licenca za ESET NOD32 Antivirus nije besplatna.

ESET licencni ključ predstavlja jedinstveni niz slova i brojeva odvojenih crticom koje dostavlja kompanija ESET kako bi dozvolila zakonsku upotrebu programa ESET NOD32 Antivirus u skladu sa Ugovorom o licenciranju sa krajnjim korisnikom. Svaki krajnji korisnik ima pravo da koristi licencni ključ samo u meri u kojoj ima pravo da koristi ESET NOD32 Antivirus na osnovu broja licenci dodeljenih od strane kompanije ESET. Licencni ključ se smatra poverljivim i ne sme se deliti. Međutim, možete da delite licencna mesta pomoću portala za upravljanje uslugom myESET.

Postoje izvori na Internetu koji mogu da vam obezbede „besplatne“ ESET licencne ključeve, ali imajte na umu sledeće:

Kada kliknete na reklamu za „Besplatnu ESET licencu“ možete da ugrozite rad svog računara ili uređaja i zarazite ga malverom. Malver može da bude sakriven u nezvaničnom sadržaju društvenih mreža (npr. video zapisima), veb-lokacijama koje prikazuju reklame radi zarade na osnovu vaših poseta itd. To obično predstavlja zamku.

Kompanija ESET može da onemogući piratske licence i to i čini.

Posedovanje piratskog licencnog ključa nije u skladu sa Ugovorom o licenciranju sa krajnjim korisnikom kojeg morate da prihvatite da biste mogli da instalirate ESET NOD32 Antivirus.

Kupite ESET licence isključivo putem zvaničnih kanala poput veb-lokacije www.eset.com, ESET distributera ili lokalnih prodavaca (nemojte je kupovati sa nezvaničnih nezavisnih veb-lokacija kao što je eBay ili deljenih licenci nezavisnih prodavaca).

Preuzimanje ESET NOD32 Antivirus je besplatno, ali aktivacija tokom instalacije zahteva važeći ESET licencni ključ (možete da ga preuzmete i instalirate, ali bez aktivacije proizvod neće raditi)

Nemojte da delite licencu na Internetu ili putem društvenih mreža (može da se proširi).

Da biste prepoznali i prijavili piratsku ESET licencu, potražite uputstva u našem članku baze znanja.


Ukoliko imate neke nedoumice oko kupovite ESET bezbednosnog proizvoda, možete da upotrebite probnu verziju da biste lakše odlučili:

1.Aktiviranje programa ESET NOD32 Antivirus pomoću besplatne probne licence

2.Učestvujte u ESET Beta programu

3.Instalirajte ESET Mobile Security ako koristite Android mobilni uređaj, u pitanju je „freemium“ proizvod.

Da biste ostvarili popust / produžili licencu:

Preporučite program ESET NOD32 Antivirus prijatelju

Obnovite svoj ESET proizvod (ako ste ranije imali aktivnu licencu) ili ga aktivirajte na duži period