Uvod

ESET SMS Tool omogućuje vam upotrebu ESET-ovih funkcija koje zahtijevaju dopuštenja usluga SMS poruka i poziva u:

ESET Mobile Security

 Filtar poziva

 SMS naredbe

ESET Parental Control

 SOS gumb

 Poruka roditelja

ESET Endpoint Security za Android

 Filtar poziva

 SMS naredbe

Ove su funkcije uklonjene zbog ograničenja za Google Play.

Od 9. siječnja 2019. Google Play uveo je ograničenja za upotrebu dopuštenja usluga SMS poruka i poziva potrebnih za osnovnu funkcionalnost funkcija filtra SMS poruka i poziva. Zbog toga su uklonjene funkcije koje se koriste uslugama poziva i SMS poruka iz ESET-ovih programa dostupnih u trgovini Google Play, kao što je filtar poziva u programima ESET Mobile Security i ESET Endpoint Security za Android ili poruke roditelja u programu ESET Parental Control.

warning

Roditeljska kontrola

Prilikom instaliranja aplikacije ESET SMS Tool za pristup uslugama SMS poruka u programu ESET Parental Control morate instalirati ESET SMS Tool na uređaju svog djeteta. Funkcije koje upotrebljavaju usluge SMS poruka još uvijek neće biti dostupne na uređaju roditelja.

Preuzmite i instalirajte aplikaciju ESET SMS Tool da biste pristupili sljedećim funkcijama:

1.Preuzmite ESET SMS Tool.

2.Dodirnite preuzetu datoteku da biste pokrenuli instalaciju. Nedavno preuzete datoteke možete pronaći u mapi Preuzimanja.

3.Dodirnite Instaliraj. Ako se od vas traži da dopustite instalaciju iz nepoznatih izvora, dodirnite Postavke i dodirnite kliznu traku pored stavke Dopusti iz ovog izvora ili Nepoznati izvori, ovisno o uređaju.

4.Dodirnite Otvori u aplikaciji ESET SMS Tool.

5.Dodirnite Dalje.

6.Dodirnite Završi.

7.Instalacija je uspješno dovršena.