Εισαγωγή

Το ESET SMS Tool σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες της ESET που απαιτούν δικαιώματα υπηρεσιών SMS και κλήσεων στο:

ESET Mobile Security

 Φίλτρο κλήσεων

 Εντολές SMS

ESET Parental control

 Κουμπί SOS

 Μηνύματα γονέα

ESET Endpoint Security για Android

 Φίλτρο κλήσεων

 Εντολές SMS

Αυτές οι δυνατότητες καταργήθηκαν λόγω περιορισμών του Google Play.

Στις 9 Ιανουαρίου 2019, το Google Play υλοποίησε περιορισμούς για τη χρήση των δικαιωμάτων υπηρεσιών SMS και κλήσεων που απαιτούνται για τη βασική λειτουργικότητα των δυνατοτήτων φιλτραρίσματος SMS και κλήσεων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την κατάργηση δυνατοτήτων που χρησιμοποιούσαν υπηρεσίες κλήσεων και SMS στα προϊόντα ESET που ήταν διαθέσιμα στο Google Play, όπως το Φίλτρο κλήσεων στο ESET Mobile Security και στο ESET Endpoint Security για Android ή τα Μηνύματα γονέα στο ESET Parental Control.

warning

Γονικός έλεγχος

Κατά την εγκατάσταση του ESET SMS Tool, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες SMS στο ESET Parental Control, πρέπει να εγκαταστήσετε το ESET SMS Tool στη συσκευή του παιδιού σας. Οι δυνατότητες που χρησιμοποιούν υπηρεσίες SMS θα εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμες στη συσκευή του γονέα.

Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής ESET SMS Tool για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις δυνατότητες:

1.Λήψη του ESET SMS Tool.

2.Πατήστε το αρχείο που λάβατε για να αρχίσει η εγκατάσταση. Τα αρχεία που λήφθηκαν πρόσφατα βρίσκονται στο φάκελο Λήψεις.

3.Πατήστε Εγκατάσταση. Εάν σας ζητηθεί να επιτρέψετε εγκατάσταση από άγνωστες προελεύσεις, πατήστε Ρυθμίσεις και τη γραμμή ρύθμισης δίπλα στο στοιχείο Να επιτρέπεται από αυτή την προέλευση ή Άγνωστες προελεύσεις, ανάλογα με τη συσκευή σας.

4.Στην εφαρμογή ESET SMS Tool πατήστε Άνοιγμα.

5.Πατήστε Επόμενο.

6.Πατήστε Τέλος.

7.Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε.