Sosial innlogging

Knytt ESET HOME-kontoen din til en Google-konto eller Apple-ID

Hvis du velger alternativet for å logge på med en Google-konto eller Apple-ID når du logger på ESET HOME-kontoen din, blir ESET HOME-kontoen din automatisk knyttet til Google-kontoen din eller Apple-ID-en din. Etter å ha logget inn med e-postadressen og passordet ditt, kan du også knytte kontoen din direkte til ESET HOME-portalen.

note

Hvis e-postadressen som brukes for en eksisterende ESET HOME-konto, er den samme som Google-adressen din eller Apple-ID-en din, kan du knytte ESET HOME-kontoen din til Google eller Apple-ID ved å logge på med Google- eller Apple-ID-en. Under påloggingsprosessen blir du bedt om å skrive inn ESET HOME-passordet ditt for å autentisere identiteten din, og kontoen blir automatisk tilknyttet.

Koble til eller koble fra Google-kontoen din på ESET HOME-portalen

1.Logg inn på ESET HOME kontoen din.

2.Klikk på e-postadressen øverst til høyre på skjermen.

3.Klikk på Min konto.

4.Velg om du vil knytte ESET HOME-kontoen din til Google- eller Apple-ID-en i delen Sosial innlogging.

arrow_down_homeGoogle-konto
arrow_down_homeApple-konto

Koble til eller koble fra Google-kontoen din på ESET HOME-appen

1.Logg inn på ESET HOME-appen.

2.Trykk på hovedmenyknappen menu øverst til venstre.

3.Trykk på Min konto.

Koble til Google-kontoen din

a.Trykk på Koble til Google-kontoen din i delen Sosial innlogging.

b.Skriv inn ESET HOME-passordet, og trykk på Fortsett.

c.Velg Google-kontoen din.

Den sosiale kontoen din er koblet til ESET HOME-kontoen din.

Koble fra Google-kontoen din

a.I delen Sosial innlogging trykker du på Koble fra Google-kontoen din.

b.Skriv inn ESET HOME-passordet, og trykk på Fortsett.

Den sosiale kontoen din er koblet fra ESET HOME-kontoen din.