Velg kategori
Velg tema

Problem med fantomkonto

Meldingsvarsling relatert til Fantomkontoen vil variere avhengig av situasjonen.

Sikkerhetstips: Opprett en 'Windows fantomkonto'

Problem: 'Windows fantomkonto' kreves

Hvis fantomkontoen er opprettet og du merker enheten som savnet, vil ESET Anti-Theft blokkere tilgang til dine aktive brukerkontoer for å beskytte dine sensitive data. Alle som forsøker å bruke enheten vil kun ha tillatelse til å bruke fantomkontoen. Fantomkontoen er en type gjestekonto med begrensede tillatelser, og vil brukes som standard systemkonto til enheten merkes som gjenfunnet. Dette hindrer noen fra å logge inn på andre brukerkontoer eller få tilgang til brukerdata. Fantomkontoen bidrar til at ESET Anti-Theft kan finne igjen en tapt eller stjålet datamaskin ved å overvåke dens plassering og bruk.

important

Å logge inn på fantomkontoen når datamaskinen er i normaltilstand vil føre til at en varsling med informasjon om mistenkelig aktivitet på datamaskinen vil bli sendt til e-posten din hver gang noen logger inn på denne kontoen. Når du har mottatt varslingen, kan du velge om du vil merke datamaskinen som savnet.

Du an aktivere fantomkontoen nå. Klikk Opprett ved siden av Fantomkontostatus i kategorien Innstillinger i ESET Anti-Theft nettgrensesnittet.