Vælg kategorien
Vælg emnet

Systemkrav

ESET HOME-webportalen og -programmet til Android og iOS er kun tilgængelige fra en bestemt softwareversion, som vist i tabellen nedenfor.

Produkt

Softwarekrav

ESET HOME webportal

Google Chrome version 60 eller nyere

Microsoft Edge (Chromium version) version 79 eller nyere

Mozilla Firefox version 63 eller nyere

Safari version 10.1 eller nyere

ESET HOME Android-program

Android 6.0 eller nyere

ESET HOME iOS-program

iOS 14 eller nyere

ESET HOME-kompatibilitet med ESET-produkter afhænger af versionen. I tabellen nedenfor vises den minimumversion, der understøtter denne kompatibilitet.

Produkt

Version

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

16.2 eller nyere

ESET Mobile Security

8.2 eller nyere

important

Begrænset antal abonnementer

Antallet af abonnementer pr. konto er begrænset til 10 abonnementer.

Hvis du vil administrere et større antal abonnementer og enheder, anbefaler ESET, at du skifter til ESET-virksomhedsprodukter og bruger ESET Business Account til abonnementsadministration.