Appindstillinger

Tryk på knappen for hovedmenuen menu_app > Appindstillinger for at justere dit appsprog og dine push-meddelelser.

Appsprog – Der er mere end 40 sprog tilgængelige for appen. Vælg vist sprog for appen her.

Godkendelsesindstillinger – Indstil pinkoden, eller brug biometrisk login til at logge på din ESET HOME-app.

Modtag push-meddelelser – Aktivér eller deaktiver korte beskeder og advarsler (relateret til dine abonnementer og enheder), der skal sendes via ESET HOME-appen til din enhed.

Send rapporter om nedbrud – Rapporter om nedbrud hjælper ESET med at analysere fejl og spore problemer med ydeevnen, når indstillingen er aktiveret.