ESET Tyverisikring

I våre hverdagsreiser mellom hjem og jobb og andre offentlige steder er våre personlige enheter stadig i fare for å gå tapt eller bli stjålet. Om enheten din mistes eller blir stjålet lar ESET Tyverisikring deg overvåke bruk av enheten og spore den savnede enheten din ved bruk av IP-adressen. Dette hjelper deg å gjenfinne enheten din og beskytte personopplysninger.

ESET Tyverisikring er en funksjon i ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security og ESET Mobile Security, som utvider sikkerheten på brukernivå dersom en enhet blir mistet eller stjålet.

ESET Tyverisikring bruker moderne teknologier som oppslag for geografiske IP-adresser, billedtaking med webkamera, beskyttelse av brukerkonto og enhetsovervåkning som kan gjøre det lettere for deg og politiet å finne igjen datamaskinen eller enheten din hvis den har blitt mistet eller stjålet. ESET Tyverisikring lar deg se hva slags aktivitet som utføres på datamaskinen eller enheten din, noe som gjør det enklere å spore den opp.

note

Funksjonene Anti-Theft og Anropsfilter er ikke tilgjengelige på nettbrett som ikke støtter anrop, meldinger eller mobildata.