ESET Antidiefstal

Onderweg van huis naar het werk en in openbare gelegenheden lopen we elke dag het risico dat we onze persoonlijke apparaten kwijtraken of dat deze worden gestolen. Als u uw apparaat verliest of het wordt gestolen, houdt Anti-Diefstal het gebruik van uw apparaat bij en deze functie volgt de locatie van uw apparaat aan de hand van het IP-adres, zodat u uw apparaat kunt terugvinden en uw persoonsgegevens kunt beschermen.

Anti-Diefstal is een functie in ESET Antidiefstal, ESET Smart Security Premium en ESET Internet Security waarmee de beveiliging op gebruikersniveau wordt uitgebreid als een apparaat ooit kwijtraakt of wordt gestolen.

Door gebruik te maken van moderne technologieën zoals geografisch opzoeken van IP-adressen, het opnemen van beelden van de webcamera, beveiliging van gebruikersaccounts en bewaking van het apparaat, kunt u met Anti-Diefstal en een rechtshandhavende instantie uw computer of apparaat mogelijk lokaliseren als het is verloren of gestolen. Anti-Diefstal laat u de activiteiten zien die plaatsvinden op uw computer of apparaat, zodat het eenvoudiger is op te sporen.

note

De functies van Anti-Diefstal en Oproepfilter zijn niet beschikbaar op tablets die geen ondersteuning bieden voor oproepen, berichten en mobiele gegevens.